top of page

Månedens konkurranse

Vinn en herlig gresk skjønnhetspakke til en verdi av over 1000,-


For å delta:

KLIKK HER

Vinn greske produkter for deg og en venn❤🎉

Pakken inneholder dobbelt opp med produkter for 2 personer: Håndkrem, bivokssalve, eselmelk såpe, bivokssalve, dusjsåpe og body butter 🌞 Passer både for menn og kvinner❤

Vi trekker en vinner 31.mars kl.18:00

Håndkrem

Omsorg for hendene som er alltid utsatt for ytre aggresjoner, dette olivenoljebasert håndkrem gir næring og beskytter mens den absorberes umiddelbart. Basert på oransje blomsterhonning og gresk økologisk olivenolje, det bærer deres hydrering egenskaper til å tørke hendenes epidermis uten eventuelle fete rester


Bivokssalve med bio olivenolje og bio kastanjehonning

Økologisk olivenolje er rik på vitamin E, oljesyre syre (omega 9) og fenoliske ingredienser. Den nærer og hjelper huden med å gjenvinne sin hydrolipidbalanse, samtidig som den gir en betydelig antioksidanteffekt. Bivoksbalsam var den første typen skjønnhetskrem som noen gang ble brukt i antikkens Hellas. Den har fantastiske resultater på grunn av de terapeutiske egenskapene til ingrediensene. Denne salven er basert på 100% naturlige ingredienser, inneholder de fineste greske honningvariantene, økologisk olivenolje, bivoks og eteriske oljer. For hudbehandling av hender, lepper, føtter, albuer og hæler. Honning har antioksidanter, antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Honning hjelper å trenge dypt inn i huden, bidrar med å fjerne urenheter fra porene inkludert smuss som forårsaker hudormer, hjelper huden med å absorbere og beholde fuktighet, hindrer den fra å tørke ut.


Eselmelk såpe

Basert på Meliras egenprodusert gresk honning og økologisk bioolivenolje, linjen med Bee Soap-såper renser huden og gir den følelse av friskhet og mykhet. Basert på greske varianter av Melira biohonning og bioolivenolje, renser og fukter huden og etterlater en mykog jevn følelse. Egnet for daglig kroppsbruk – Egnet for hyppig bruk i hele kroppen – for alle hudtyper.

Dusjsåpe laget av gresk yoghurt og honning

Kroppsrensende dusjgel for kropppen, kroppsvasken er beriket med naturlige ingredienser som gresk yoghurt, honning, aloe vera og propolis ekstrakt, den gir en grundig samt skånsom rengjøring, den fjerner alle forurensninger fra hudoverflaten. Samtidig som den tilfører huden fuktighet, samtidig som den opprettholder balansen. Gresk hudpleie på det beste!


Body butter coconut

Body butter med himmelsk duft av kokos, kremen gir huden god fukt, næring og beskyttelse. Ideell for daglig bruk.
For å delta i konkurransen:

KLIKK HER


57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page