top of page

- Om oss -

Hvorfor vi brenner for naturlige ingredienser
Hjertelig velkommen til Anaplasis Beauty! En nyetablert skjønnhets- og hudpleiebutikk på nett som hadde sin første lanseringsdag 15. november 2021. Vi spesialiserer oss på hudpleie og skjønnhetsprodukter fra Hellas. 

Naturlige ingredienser er ikke en ukjent planet for oss. Middelshavsdietten har lenge vært kjent for å være en av de beste! Olivenolje, gresk yoghurt, urter, skogshonning og mye mer, ikke bare smaker det godt, men de er proppfulle med næring! Det er nettopp slike naturlige ingredienser du vil finne blant vareutvalget her. Vi har vært i bransjen i over 10 år. Med en veletablert salong med fokus på naturlige produkter fra Middelhavet.

Alle våre produkter er:
✓Ikke testet på dyr
✓Kun naturlige ingredienser
✓Parabenfri
✓Unikt i Skandinavia


Du er hjertelig velkommen til å teste produktene hos oss på Afrodites Beauty, Huitfeldts gate 17, 0253. Gitt at det er innenfor åpningstidene.


 
Hilsen
Joanna, Kyri og My
Naturlige produkter fra middelshavet

Vi spesialiserer oss på skjønnhetsprodukter spesifikt fra Hellas. De produktene vi tilbyr er helt unike, og er kun til å få tak i hos oss! Vi håndplukker nøye og importerer direkte selv. 

Joanna som står bak denne nettbutikken driver i tillegg en beauty salong som holder sentralt til på Vika i Oslo. Her kan du hente produktene kjøpt på nett. Huitfeldts gate 17, 0253.

Bli bedre kjent med Joanna
Salongen til Joanna "Afrodites Beauty" er oppkalt etter Joannas datter. Afrodite er oppkalt etter kjærlighetens gudinne i gresk mytologi. Joanna er opprinnelig fra Hellas, og derav vil det være naturlig å ønske et gresk navn til sin datter. I tillegg til å ha et gresk navn gjenspeiler salongen også på kvaliteten; de fleste produktene Joanna bruker til behandlinger er naturlige produkter fra Hellas, nemlig fra Anaplasis Beauty sitt utvalg. Med fantastiske  ingredienser som; gresk yoghurt, honning og olivenolje.

bottom of page