top of page

Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil er en naturlig oljeekstrakt fra frøene til Evening Primrose blomsten, den er kjent for sine mange helsefordeler, spesielt for hud og hår. Oljen er rik på essensielle fettsyrer som omega-6, linolsyre og gamma-linolensyre, som spiller en viktig rolle i å opprettholde sunn hud og hår.


Evening Primrose Oil har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere rødhet og irritasjon på huden, samt bekjempe akne og andre hudproblemer. Oljen hjelper med å balansere talgproduksjonen i huden, og reduserer dermed forekomsten av urenheter og overflødig olje.

Når det gjelder hår, kan Evening Primrose Oil bidra til å øke fuktighet og styrke ved å penetrere hårstrået og tilføre næring til hodebunnen. Dette kan føre til mindre hårtap, mindre flass og fremme sunn hårvekst.


Å bruke Evening Primrose Oil direkte på huden og håret er en effektiv måte å dra nytte av dens mange fordeler. Oljen kan påføres direkte på huden som en fuktighetskrem eller blandes inn i hårbalsam for ekstra næring. Enten det er for å redusere akne, berolige irritert hud eller styrke håret, kan Evening Primrose Oil være en verdifull del av din daglige skjønnhetsrutine.


49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page